با زيتون بياميزند. و اجازه ندهد كه جز روغن كاجيره (قرطم) كه
خوشبوتر از روغن شلغم (سلجم) است يا روغن كنجد تازه، روغن ديگرى مصرف كنند، و با
روغن بزر نيز نپزند و ماهى را تا كاملا نپخته باشد از ديگ يا تابه بيرون نيارند.
اما در كباب كردن ماهى بايد همه حوايج خود را در حضور شخص معتمد
فراهم آرند، چنانكه عادتا چنين كنند و پيش از آن ماهى را بشويند و تميز كنند و پس
از آنكه كاملا كباب شد از آتشدان درآرند.
ماهيى كه از نواحى دور مىآورند يا به سبب كساد در انبارها مىماند
بايد فلس آن را باقى گذارند و نمك سود كنند بخصوص سر و خيشوم آن را، تا از توليد
كرم محفوظ بماند، و هرگاه ماهى فاسد شود آن را در مزبلههاى بيرون شهر اندازند.