responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : احكام شريعت پيرامون حيات طيبه نویسنده : مدرسى، سيد محمد تقى    جلد : 1  صفحه : 221

فصل دوّم: احكام روزى و معاش از ديدگاه فقه‌

احكام خوردنيها و آشاميدنيها

درآمد:

دست‌يابى به صلح و آرامش يكى از اهداف بلند جامعه اسلامى است، و فراهم آوردن روزى حلال يكى از برجسته‌ترين پايه‌هاى آن است، كه خود نيز بر خوردنيها و آشاميدنيها و مسكن و بهداشت و آموزش تكيه دارد. تغذيه، نخستين نياز انسان به شمار مى‌رود، از همين جهت، تغذيه ديگران يكى از اساسى‌ترين وظايف هركس محسوب مى‌شود. از سويى تمام خوردنيها براى انسان حلال است، مگر آن تعداد كمى كه خداوند آنرا حرام كرده است. ولى بهر حال انسان بايد پاكيزه‌ترين خوراك را براى خوردن برگزيند. غذا انرژى مورد نياز انسان را كه بايد در راه پرهيزگارى و نيكوكارى مصرف شود، توليد مى‌كند. از سويى بر هر انسانى واجب است كه اندازه را در خوردن و آشاميدن حفظ كند و در واقع در خوردن زياده‌روى نكند.

نام کتاب : احكام شريعت پيرامون حيات طيبه نویسنده : مدرسى، سيد محمد تقى    جلد : 1  صفحه : 221
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست