responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : آيين شهردارى / ترجمه نویسنده : ابن اخوه، محمد بن محمد    جلد : 1  صفحه : 5

باب شانزدهم- در حسبت بر سلاخان.

باب هفدهم- در حسبت بر كيپاپزان.

باب هجدهم- در حسبت بر طباخان.

باب نوزدهم- در حسبت بر كباب‌پزان.

باب بيستم- در حسبت بر هريسه‌پزان‌[1].

باب بيست و يكم- در حسبت بر ماهى‌پزان.

باب بيست و دوم- در حسبت بر زولبياپزان.

باب بيست و سوم- در حسبت بر حلواپزان (شيرينى‌پزان).

باب بيست و چهارم- در حسبت بر شربت‌سازان.

باب بيست و پنجم- در حسبت بر عطاران.

باب بيست و ششم- در حسبت بر فروشندگان.

باب بيست و هفتم- در حسبت بر شيرفروشان.

باب بيست و هشتم- در حسبت بر بزازان.

باب بيست و نهم- در حسبت بر دلالان.

باب سى‌ام- در حسبت بر پارچه‌بافان.

باب سى و يكم- در حسبت بر خياطان و رفوگران و گازران (سپيدكاران).

باب سى و دوم- در حسبت بر حريربافان.

باب سى و سوم- در حسبت بر رنگرزان.

باب سى و چهارم- در حسبت بر پنبه‌فروشان.

باب سى و پنجم- در حسبت بر كتان‌فروشان.

باب سى و ششم- در حسبت بر صرافان.

باب سى و هفتم- در حسبت بر زرگران.

باب سى و هشتم- در حسبت بر مسگران و آهنگران.


[1]- هريسه خوراكى كه از گوشت و حبوب كوبيده ترتيب دهند و بهترين آن از گندم و گوشت مرغ تهيه مى‌شود( منتهى الارب).

نام کتاب : آيين شهردارى / ترجمه نویسنده : ابن اخوه، محمد بن محمد    جلد : 1  صفحه : 5
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست